Overige video's

Heldere vissoep met tomaat en dragon

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
2 g
Hoofdingrediënten Trostomaat (82)

Bereiden

  1. Verwarm de olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui op lage stand in circa 5 minuten glazig. Voeg de knoflook en dragon toe en fruit nog een minuut al roerend door.
  2. Voeg de tomatenpuree toe en roer nog een minuut over de bodem van de pan. Giet de bouillon erbij en laat aan de kook komen.
  3. Snijd ondertussen de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  4. Voeg de zeevruchten en tomatenblokjes toe aan de kokende bouillon en laat circa 5 minuten zachtjes koken.
  5. Breng de soep eventueel verder op smaak met zout en peper. Lekker met stokbrood.

Variatie

De zeevruchten kun je vervangen door in blokjes gesneden visfilet.

Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
2 g
Hoofdingrediënten Trostomaat (82)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.