Healthy & Hollands

Healthy & Hollands

Recepten van eigen bodem

Deze editie van Boodschappen Magazine staat bomvol Nederlandse gerechten. Lekker veel eigentijdse Hollandse recepten om het laatste stukje van de winter mee door te komen. Met heel veel groenten van eigen bodem. Laat je inspireren!

Snelle recepten

snelle recepten

Op doordeweekse dagen heb je in de keuken drie wensen: het moet niet te ingewikkeld, een beetje snel klaar én natuurlijk lekker zijn! Of je nu voor het hele gezin of een wat kleiner huishouden kookt, deze recepten voldoen aan al je eisen. Ga bijvoorbeeld voor een lichte snijbonenstamppot. Als je makreel toevoegt, krijg je ook nog goede vetten binnen! Of ga voor een romige bloemkoolsoep met kaastoast, of gebakken rijst met pittige rookworst. Smakelijk!

Alle snelle recepten

Recepten met wintergroenten

wintergroenten recepten

In de winter zou er maar weinig aanbod van verse groenten zijn. Niets is minder waar! Uit de Hollandse grond komen juist de lekkerste wortels en knollen. De wortel en biet zijn vertrouwd in je keuken, maar hoe vaak kook jij al met knolselderij of pastinaak? Laat je verrassen en probeer recepten met deze lekkere Hollandse wintergroenten.

Alle winterse recepten