Overige video's

Hazelnotenyoghurt met chocoladegranola en peer

2 gemiddeld ontbijt, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 150ºC.
  2. Meng de havermout met de zonnebloempitten, 3 eetlepels honing, de olie en een snufje zout. Bak in de oven in circa 20 minuten goudbruin. Laat afkoelen.
  3. Meng deze granola met 1 theelepel cacaopoeder en de fijngehakte chocolade.
  4. Mix intussen in een blender de yoghurt met de hazelnoten, 1 eetlepel honing en een snufje zout glad. Verdeel over kommen en schep de granola erop.
  5. Leg de plakjes peer erbij, bestrooi met een beetje cacao en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.