Overige video's

Hazelnoot-blondies met advocaat-glazuur

Voedingswaarde p.p.
Energie 390 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
9 g
Vezels 1 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 160ºC. Smelt de boter en 150 gram witte chocolade in een kom boven een pan kokend water (au bain-marie).
  2. Klop de eieren met een snuf zout, de basterdsuiker en het vanille-aroma luchtig. Meng de bloem en het bakpoeder erdoor en roer dan het chocolademengsel erdoor tot een glad beslag.
  3. Spatel de rest van de witte chocolade en de hazelnoten erdoor. Bekleed de vorm met bakpapier en schep het beslag erin. Bak de blondies in het midden van de oven in 30-35 minuten gaar.
  4. Roer intussen in gedeeltes de advocaat door de poedersuiker. Laat de blondies iets afkoelen, ze zakken iets in. Verdeel het advocaat-glazuur gestreept over het gebak en snijd de blondies in blokken.
Voedingswaarde p.p.
Energie 390 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
9 g
Vezels 1 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.