Overige video's

Havermout‘risotto’ met spinazie en blauwe kaas

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 52 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
15 g
Vezels 11 g
Zout 2,5 g
Hoofdingrediënten Havermout (38) Spinazie (188)

Bereiden

  1. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui circa 5 minuten op een lage stand. Voeg 1 eetlepel tijm en de havermout toe en roer om.
  2. Giet de bouillon erbij en kook al roerend in circa 10 minuten gaar. Zet intussen de eieren op en kook ze in 3,5 minuut halfzacht.
  3. Giet af en laat schrikken onder koud water. Pel de eieren en halveer ze.
  4. Roer de kaas en spinazie in de laatste minuut door de havermout en serveer direct met de eieren. Maal er peper over en bestrooi de havermout'risotto' met de rest van de tijm.
Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 52 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
15 g
Vezels 11 g
Zout 2,5 g
Hoofdingrediënten Havermout (38) Spinazie (188)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.