Overige video's

Havermoutkoekjes met sinaasappel en hazelnoot

10 gemiddeld tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Klop de boter met de suiker en sinaasappelrasp romig. Klop het ei en een snuf zout erdoor.
  2. Klop daarna de havermout, bakpoeder en hazelnoten erdoor. Verdeel in gelijke porties en rol platte balletjes van het deeg.
  3. Leg ze op de bakplaat en bak de koekjes in de oven (200ºC) in 15-20 minuten goudbruin.

Bereidingstip

Vervang de hazelnoten in dit recept ook eens door amandelen of walnoten.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.