Overige video's

Havermout met bosvruchtencoulis en pindakaas

2 eenvoudig ontbijt
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 390 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Vezels 5 g
Zout 0,4 g

Bereiden

  1. Breng in een pan met dikke bodem de havermout en melk aan de kook en laat 5 minuten pruttelen op een lage stand. Roer regelmatig door.
  2. Verwarm intussen de bosvruchten met de vanillesuiker in een andere (steel)pan en roer door. Verdeel de bosvruchtencoulis over 2 glazen of kommen en schep de havermout erop.
  3. Maak af met een lepel pindakaas, honing en eventueel wat bramen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 390 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Vezels 5 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.