Overige video's

Havermout-kaaspannenkoekjes met rozijnen

2 gemiddeld ontbijt, brunch, lunch, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 480 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
8 g
Vezels 4 g
Zout 0,8 g
Hoofdingrediënten Havermout (38) Rozijnen (73)

Voorbereiden

Doe de havermout in een afsluitbare mengbeker en giet de melk erbij. Roer om met een snuf zout en sluit de beker af. Zet in de koelkast tot de volgende ochtend.

Bereiden

  1. Maal de gewelde havermout in een paar seconden fijn met een staafmixer. Voeg de bakpoeder en eieren toe en mix goed door.
  2. Schep de kaas en rozijnen door het beslag. Verhit een beetje van de olie of boter in de pan en schep hoopjes beslag in de pan.
  3. Bak de pannenkoekjes in een paar minuten om en om bruin en serveer direct. Of laat ze afkoelen en neem mee in een broodtrommel voor de lunch.
Voedingswaarde p.p.
Energie 480 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
8 g
Vezels 4 g
Zout 0,8 g
Hoofdingrediënten Havermout (38) Rozijnen (73)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.