Overige video's

Havermout-kaascrackers

10 eenvoudig ontbijt, brunch, lunch, snack, bijgerecht, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print

Voorbereiden

Week de havermout 1 nacht in ruim water.

Bereiden

  1. Laat de havermout de volgende dag in een fijne zeef uitlekken en meng met zaden en/of pitten naar smaak, 1-2 eetlepels olijfolie, de oregano, geraspte Parmezaanse kaas, zout en peper.
  2. Smeer dit mengsel zo dun mogelijk uit over de bakplaat en bak in de oven (200ºC) in circa 15 minuten goudbruin.
  3. Snijd de havermout-kaascrackers in repen en laat afkoelen tot de crackers knapperig zijn. Lekker als tussendoortje of bij roerei.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.