Overige video's

Hasselback-aardappels met groene kruiden en krokant spek

Deze aardappels zijn echt altijd goed: hasselback-aardappels met krokant spek. Een smaakvol bijgerecht om tijdens het kerstdiner te serveren.
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
4 g
Vezels 3 g
Zout 1,1 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de aardappels op een grote lepel en snijd de aardappel met een scherp mes in, tot dunne plakjes. De lepel voorkomt dat je de plakjes helemaal los snijdt.
  2. Leg de aardappels in de ovenschaal en bestrijk rondom met olie. Verdeel rozemarijnnaaldjes en stukjes pancetta tussen de schijfjes en maal peper erover. Bak de aardappels in het midden van de oven in circa 1 uur gaar en knapperig.
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
4 g
Vezels 3 g
Zout 1,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Boodschappen magazine 18-12-2020
De pancetta is het spek, dit wordt krokant in de oven.
Steffie 18-12-2020
Beetje raar staat met spek maar komt er nergens in terug??