Overige video's

Hartige tulband met spruitjes en gruyère

Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 175ºC. Meng 50 gram boter met de spruitjes in een ovenschaal en rooster circa 20 minuten in de oven.
  2. Meng intussen het bakmeel met de salie, eidooiers, karnemelk, 1 theelepel zout en de rest van de boter. Voeg de geroosterde spruitjes en driekwart van de gruyère toe. Schakel de oven niet uit.
  3. Klop de eiwitten luchtig met een snufje zout en spatel deze voorzichtig door het beslag.
  4. Giet het beslag in de vorm en bak in de oven in 50-60 minuten gaar en goudbruin. Laat de cake iets afkoelen en neem vervolgens uit de vorm.
  5. Serveer warm of laat afkoelen. Bestrooi met extra salieblaadjes en kaas.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.