Overige video's

Hartige taart van spitskoolstamppot met gegratineerde uienringen

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 525 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Vezels 4 g
Zout 1,6 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet de taartvorm in, bestuif met bloem en bekleed met het deeg. Snijd de randen net boven de vorm af of laat overhangen.
  2. Meng de stamppot met de eieren en room en breng op smaak met zout en peper. Schep dit mengsel op het deeg in de vorm en strijk glad.
  3. Verdeel de geitenkaas en tijm erover en bekleed met een deksel van uienringen. Klop de olie en honing door elkaar en bestrijk de uienringen ermee.
  4. Bak de taart in het midden van de oven in circa 30 minuten gaar en goudbruin.

Bereidingstip

Het recept voor spitskoolstamppot met geitenkaas en noten vind je elders op boodschappen.nl

Lekker met een groene salade.

Voedingswaarde p.p.
Energie 525 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Vezels 4 g
Zout 1,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.