Overige video's

Hartige taart met frisse paprikasalade

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
50 g
23 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Verdeel het deeg over de ovenschaal en snijd de randen netjes bij.
  3. Verdeel de salami, tomaatjes en de helft van de basilicumblaadjes over het deeg. Snijd de basilicumsteeltjes fijn.
  4. Klop de crème fraîche en eieren met de basilicumsteeltjes, zout en peper los en giet dit over de vulling.
  5. Verdeel de mozzarella erover en bak de taart in de oven in circa 25 minuten gaar.
  6. Meng de ingrediënten voor de salade en breng op smaak met zout en peper.
  7. Bestrooi de taart met de rest van de basilicumblaadjes en serveer met de salade.

Bereidingstip

Halveer je dit recept voor 2 personen? Dan kun je best de hele bol mozzarella erin verwerken. Mocht je toch de helft overhouden, bewaar de kaas dan in het vocht waarin deze oorspronkelijk verpakt was. Zo is de mozzarella nog enkele dagen houdbaar in de koelkast.

Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
50 g
23 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.