Overige video's

Hartige miniscone met groene kruiden

Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor of 180°C. Meng het zelfrijzend bakmeel met het bakpoeder en kneed het met de geraspte kaas, kruiden, een snuf zout en de boter tot een korrelig deeg.
  2. Giet de melk bij het droge mengsel. Roer en kneed snel tot een zacht deeg. Het deeg hoeft niet lang gekneed te worden, anders worden de scones taai en droog.
  3. Bestuif het werkblad met wat bloem. Rol het deeg tot een dikke lap van 3 cm en steek er kleine vormpjes uit.
  4. Leg de vormpjes op een bakplaat met bakpapier. Klop de eidooier los met een eetlepel melk en bestrijk de scones ermee. Bak ze in 15 à 20 minuten gaar en goudbruin. Laat ze afkoelen tot lauwwarm.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.