Overige video's

Hartige crêpes met ham en ei
Hartige crêpes met ham en ei
(1)

Hartige crêpes met ham en ei

Dit recept is ideaal als je nog wat leftovers in de koelkast hebt liggen. In een handomdraai maak je de lekkerste hartige crêpes voor de lunch!
Categorie lunch, klein gerecht
Personen 8 stuks
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
14 g
Vezels 2 g
Zout 1 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Klop 4 eieren, de melk en de bloem met een garde tot een glad beslag. Verhit een klontje boter in een grote koekenpan. Giet een beetje van het beslag in de pan en beweeg heen en weer zodat het beslag egaal over de pan wordt verdeeld. De crêpes mogen flinterdun zijn, dus giet niet te veel beslag in de pan. Bak de crêpes circa 2 minuten per kant en bewaar ze op een bord met een deksel erop zodat ze warm blijven.
  2. Verwarm om te vullen een koekenpan en leg een crêpe erin. Verdeel wat geraspte kaas en ham erover. Breek 1 ei in het midden van de crêpe en vouw de zijkanten naar binnen. Breng op smaak met zout en peper en bak het geheel circa 5 minuten, tot het ei gegaard is. Bestrooi met de bieslook.
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
14 g
Vezels 2 g
Zout 1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.