Overige video's

Hartige citroenrisotto

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
13 g
Hoofdingrediënten Risottorijst (78)

Bereiden

  1. Snijd enkele schilletjes van de citroen voor garnering. Rasp de rest van de schil en pers de vrucht uit.
  2. Verwarm de olie en fruit hierin het sjalotje. Voeg de rijst toe en roer tot de korrels glanzen. Giet de wijn erbij. Verwarm en roer tot het vocht is opgenomen.
  3. Schep een soeplepel bouillon bij de rijst en voeg de volgende lepel toe als het vocht is opgenomen.
  4. Roer citroenrasp en -sap met de roomkaas erdoor en laat 3 minuten staan voor het serveren. Garneer met de citroenschilletjes.
  5. Lekker met gerookte zalm of kalfsvlees.
Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
13 g
Hoofdingrediënten Risottorijst (78)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.