Overige video's

Hartige broodpudding met spek, paddenstoelen en kaas

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
30 g
Vezels 2 g
Zout 2,8 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Bak de spekblokjes krokant in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  3. Meng het brood met de room, eieren, knoflook, tijm, mosterd en de helft van de kaas tot een smeuïg mengsel. Voeg de champignons en spekblokjes toe, breng op smaak met zout en peper en roer het geheel goed door.
  4. Schep het mengsel in de ovenschaal en bestrooi met de rest van de kaas. Bak de broodpudding in de oven in circa 30 minuten gaar en goudbruin. Lekker met een groene salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
30 g
Vezels 2 g
Zout 2,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.