Overige video's

Haricots verts met walnoten en spekjes

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
13 g
Hoofdingrediënten Haricots verts (18) Walnoot (202)

Bereiden

  1. Kook de haricots verts 4-5 minuten in water met zout. Giet ze af en laat uitlekken.
  2. Verhit de helft van de boter en meng de boontjes erdoor. Breng op smaak met zout en peper en houd warm.
  3. Bak het spek in een droge, hete koekenpan.
  4. Voeg het broodkruim en de rest van de boter toe en bak het kruim lichtbruin en krokant.
  5. Schep de peterselie, citroenrasp, walnoten en tomaten erdoor.
  6. Schep het mengsel over de bonen en serveer.

Bereidingstip

Vervang de haricots verts door sperziebonen of diepvriestuinbonen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
13 g
Hoofdingrediënten Haricots verts (18) Walnoot (202)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.