Overige video's

Hangop met salted caramel

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Print

Voorbereiden

Zet een zeef op een pan of kom. Leg een thee- of kaasdoek in de zeef en giet de yoghurt erop. Dek af met vershoudfolie. Laat circa 6 uur (bij voorkeur een nacht) in de koelkast staan zodat de yoghurt goed uit kan lekken.

Bereiden

  1. Klop de slagroom stijf en roer de tijm en peper erdoor.
  2. Schep de uitgelekte yoghurt uit de doek en spatel de dikke yoghurt door de slagroom.
  3. Verwarm de karamel circa 3 minuten in de magnetron op 400 Watt.
  4. Verdeel de hangop over schaaltjes en schep de karamel erover.

Bereidingstip

Bereid de hangop al een dag van tevoren.

Zet de hangop als deze klaar is kort in de diepvries en schep er met 2 vochtige lepels quenelles van op bordjes.

Bestrooi de hangop met geroosterd amandelschaafsel of gehakte pistachenoten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.