Overige video's

Hambakje met spiegelei

4 gemiddeld brunch, lunch, hapje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 170ºC. Bekleed 4 holtes van de muffinvorm met de ham zodat een bakje ontstaat. Druk er een prop aluminiumfolie in en zet de vorm circa 12 minuten in het midden van de oven tot de ham krokant wordt.
  2. Verwijder het folie en verdeel de rucola over de hambakjes. Meng de tomatenblokjes met de bieslook, zout en peper en verdeel over de rucola.
  3. Breek de eieren boven de hambakjes en zet de vorm 5-6 minuten in de oven tot het eiwit gestold is en de dooier nog vloeibaar is.
  4. Wip de hambakjes voorzichtig uit de vorm. Garneer met wat rucola.

Bereidingstip

Vervang de ham in dit recept door ontbijtspek.

Bestrooi het ei met 1 eetlepel geraspte kaas en bak mee.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.