Overige video's

Hachee

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 590 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 54 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
15 g
Hoofdingrediënten Runderriblap (27)

Bereiden

  1. Schud de blokjes vlees om met de bloem en wat zout.
  2. Verwarm de boter en bak het vlees in porties rondom aan. Schep het uit de pan en fruit in het overgebleven bakvet de uien op lage stand in circa 5 minuten zacht.
  3. Doe al het vlees weer terug in de pan en voeg de rest van de ingrediënten toe. Roer alles door en breng aan de kook.
  4. Sluit dan de pan en zet de warmtebron laag. Laat het vlees in circa 2,5 uur gaar stoven. Breng op smaak met versgemalen peper.

Bereidingstip

Lekker met mosterd, zilveruitjes en kruimige aardappelen.

Wijnadvies

Holland op zijn Italiaans met Montalto Nero d'Avola. Holland op zijn Spaans met Finca Labarca Crianza. En Holland op zijn Zuid-Afrikaans met Koopmanskloof Fairtrade Cabernet Sauvignon.

Voedingswaarde p.p.
Energie 590 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 54 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
15 g
Hoofdingrediënten Runderriblap (27)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.