Overige video's

Haagse bluf basisrecept

Een luchtig toetje dat altijd in de smaak valt: Haagse bluf! Hier vind je een traditioneel Haagse bluf recept. Dit lekkere dessert staat binnen 15 minuten op tafel. Serveer in een glas voor een feestelijk effect!
Voedingswaarde p.p.
Energie 185 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Ontvet een grote kom eventueel met citroensap.
  2. Voeg de eiwitten met het bessensap en de suiker toe en klop met een mixer tot de suiker is opgelost en de eiwitten stijfgeklopt zijn. Het eiwit moet zo stevig zijn dat je de kom even om kan keren zonder dat het eiwit eruit loopt.
  3. Verdeel deze Haagse bluf over 4 glazen en garneer met de sinaasappelrasp.

Bereidingstip

Vervang de sinaasappelrasp door 100 gram ontdooide diepvriesbosvruchten.

Omdat er rauwe eieren gebruikt worden, wordt dit gerecht afgeraden voor kwetsbare groepen zoals kinderen tot 6 jaar, ouderen, zieken en zwangeren.

Voedingswaarde p.p.
Energie 185 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.