Overige video's

Groentewok met naanbrood

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  2. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak hierin de wokgroenten 3-4 minuten. Schep de woksaus erdoor en verwarm nog circa 2 minuten.
  3. Bak het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven.
  4. Meng de rest van de olie met het citroensap, de kerrie en honing tot een dressing. Schep deze dressing door de spinazie.
  5. Bestrooi de curry met de amandelen. Serveer met het naanbrood en de spinaziesalade.

Variatie

Vervang de spinazie door gemengde bladsla met rucola. Neem Turks brood in plaats van naanbrood.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Thea Lubbers 02-09-2016
Bij dit recept staan wel de ingrediënten vermeld, maar helaas niet de bereidingswijze.