Overige video's

Groentetempura

4 gemiddeld hapje, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd 500 gram stevige groenten naar keuze in repen of stukken. Meng in een ruime kom een beslag van de bloem, het ei en het mineraalwater. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Het beslag hoeft niet helemaal glad te zijn. Verhit zonnebloemolie tot 175ºC in een frituurpan of wok.
  3. Haal de groenten in porties door het beslag en frituur ze in circa 3 minuten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met zoete chilisaus.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.