Overige video's

Groenteschotel uit de wok met kaas en noten

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de peultjes 2 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over.
  2. Verhit de helft van de olie, bak hierin de cashewnoten kort, schep ze uit de wok en laat ze uitlekken.
  3. Voeg de rest van de olie toe en roerbak hierin de uien, bleekselderij, paprika, courgette, aubergine en geperste knoflook 3 minuten. Strooi er zout en peper over.
  4. Schep de koolreepjes erdoor en bak nog 2 minuten.
  5. Meng de noten, de kaas en de peultjes vlak voor het serveren door het gerecht. Schep de groenteschotel op de borden.

Wijnadvies

Neem een Duitse Classic riesling of een Vin de Pays sauvignon blanc of chardonnay.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.