Overige video's

Groenteroosjes-taart

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Vet de vorm in en bekleed met het deeg.
  2. Was de groenten en schaaf met een kaasschaaf elke groente in lange, dunne plakken. Rol de plakken op tot kleine roosjes, het maakt niet uit als de roosjes niet allemaal even hoog of dik zijn.
  3. Plaats de roosjes afwisselend tegen elkaar in de vorm tot de vorm helemaal gevuld is. Klop de eieren los met de slagroom, rozemarijnnaaldjes, zout en peper.
  4. Schenk dit mengsel over de groenteroosjes en bak de hartige taart in het midden van de oven in circa 45 minuten gaar en goudbruin.

Bereidingstip

Bak deze taart eens in een hartvormige bakvorm.

Gebruik een grote paarse wortel in plaats van 1 winterpeen.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.