Overige video's

Groententagliatelle met paddenstoelen en noten

3 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 570 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
15 g

Bereiden

  1. Rooster de walnoten in een hete koekenpan en zet apart.
  2. Schaaf de courgette en wortel in dunne, lange linten en besprenkel ze met citroensap.
  3. Verhit de olijfolie en bak hierin de paddenstoelen met de knoflook en cayennepeper circa 3 minuten.
  4. Schep de bosuitjes erdoor en blus af met de witte wijn.
  5. Meng de crème fraîche erdoor en verwarm zonder te koken.
  6. Kook de courgette- en wortellinten intussen circa 2 minuten in de bouillon en giet af.
  7. Verdeel de groententagliatelle over (diepe) borden. Schep de paddenstoelensaus erover, bestrooi met de walnoten en schaaf er krullen kaas over.

Variatie

Vervang courgette eens door knolselderij.

Voedingswaarde p.p.
Energie 570 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
15 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.