Overige video's

Groentenkorma

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
11 g
Vezels 11 g
Zout 0,2 g

Bereiden

  1. Verhit de olie en fruit hierin de ui 3-4 minuten. Voeg de gember en knoflook toe en bak deze 1 minuut mee.
  2. Schep de aardappelblokjes, wortel, rode peper, cashewnoten, tomatenblokjes met sap, kerrie en een snuf zout toe. Stoof zachtjes circa 10 minuten.
  3. Voeg de doperwten, paprika en kookroom toe en stoof afgedekt nog 10-15 minuten op een lage stand tot de aardappel gaar is.
  4. Bestrooi de korma met cashewnoten en bosui. Lekker met gele rijst.

Bereidingstip

Vervang in dit recept de tomatenblokjes door gezeefde tomaten.

Neem blanke amandelen in plaats van cashewnoten.

Wijnadvies

Zet die fijne fles Stoney Creek Chardonnay-Semillon maar op tafel bij dit lekkere recept.

Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
11 g
Vezels 11 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.