Overige video's

Groentegratin met kruidenboterkrieltjes

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
21 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Breng een pan met ruim water en zout aan de kook en blancheer de broccoliroosjes en bloemkoolroosjes 2 minuten.
  3. Spoel af onder koud water en laat uitlekken.
  4. Meng de geblancheerde groenten met de courgette en tomaatjes in de ovenschaal.
  5. Klop het ei los met de crème fraîche, knoflook, kruiden, zout en peper en giet dit mengsel over de groenten.
  6. Bestrooi met de kaas en bak hoog in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin.
  7. Verhit intussen de kruidenboter in een koekenpan en bak hierin de krieltjes op middelhoge stand bruin.
  8. Serveer de krieltjes bij de groentegratin.
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
21 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.