Overige video's

Groentecurry met naanbrood

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 855 kcal
Koolhydraten 82 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
46 g
11 g
Vezels 18 g
Zout 1,7 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Bestrijk het naanbrood met 1 eetlepel olie.
  2. Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de wokgroenten met de kerrie 3-4 minuten. Giet de kokosmelk erbij, roer de pindakaas erdoor en verwarm.
  3. Bak het naanbrood in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de pinda's kort in een droge, hete koekenpan.
  4. Hak de helft van de pinda's grof. Schep de hele pinda's en de helft van de koriander door de groentecurry.
  5. Verdeel de curry over 4 kommen en bestrooi met de gehakte pinda's en de rest van de koriander. Serveer het naanbrood erbij.

Bereidingstip

Lekker met een salade van wortel en komkommer met een dressing van olie, citroensap en kerriepoeder.

Vervang de pinda's in dit recept door cashewnoten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 855 kcal
Koolhydraten 82 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
46 g
11 g
Vezels 18 g
Zout 1,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.