Overige video's

Groentecurry met kip en koriander

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 515 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
11 g
Vezels 7 g
Zout 0,8 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de kip in 3-4 minuten goudbruin. Schep de wokgroenten erdoor en roerbak 2-3 minuten.
  2. Voeg de currypasta en kokosmelk toe, schep de aardappelpartjes erdoor en kook zachtjes circa 8 minuten. Bestrooi de curry voor het serveren met de koriander.

Bereidingstip

Vervang de wokgroenten in dit recept eventueel door een mix van 2 rode uien, in ringen, 1 struik paksoi, in repen, 250 gram peultjes en 250 gram kastanjechampignons.

Bestrooi de curry met geroosterd sesamzaad.

Voedingswaarde p.p.
Energie 515 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
11 g
Vezels 7 g
Zout 0,8 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.