Overige video's

Groentecurry met garnalen

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
2 g

Bereiden

  1. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de currypasta al roerend 1/2 minuut. Voeg de groenten toe en roerbak enkele minuten.
  2. Voeg de kookroom toe en breng al roerend aan de kook. Voeg de garnalen toe en laat de curry afgedekt circa 15 minuten zachtjes stoven. Breng eventueel op smaak met zout.
  3. Kook de rijst en laat droogstomen.
  4. Bestrooi de curry met de pinda's en koriander en serveer met de rijst.

Bereidingstip

Voeg extra wat Thaise vissaus toe aan het recept.

De kleine neutrale koolrabi is licht verteerbaar en doet het altijd goed in combinatie met andere groenten. Gekookt is de smaak van deze knol zacht en vergelijkbaar met bloemkool. Een rauwe koolrabi heeft meer weg van bleekselderij, maar dan iets pittiger. In deze groentecurry neemt de koolrabi de smaak van de currypasta goed op.

Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.