Overige video's

Groentecurry met ei en rijst

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 675 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
18 g

Bereiden

  1. Kook de sperziebonen 5 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over.
  2. Verhit de olie en fruit hierin komijn, ui, rode peper en kerriepoeder. Schep de prei, bloemkool en wortel erdoor en bak deze even mee.
  3. Giet de kokosmelk en bouillon erbij en kook zachtjes 12-15 minuten. Kook intussen de rijst.
  4. Schep de sperziebonen de laatste 5 minuten door de curry. Serveer de curry met de eieren en de rijst.

Variatie

Vervang kokosmelk eens door tomatensap. Neem in plaats van kerriepoeder currypasta.

Voedingswaarde p.p.
Energie 675 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
18 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.