gevulde paprika

Gevulde paprika recepten

De lekkerste recepten met gevulde paprika

Het ziet er feestelijk uit aan tafel en het is nog lekker ook: gevulde paprika. Vul de paprika met rijst, groenten en gehakt. Of ga voor een vegetarische variant. De schil van de paprika wordt in de oven nog zachter en zoeter. Lekker!

Welke vulling in een gevulde paprika?

gevulde paprika

Wil je een paprika vullen voor in de oven, maar weet je niet welke vulling je moet gebruiken? Geen nood. Hier vind je inspiratie voor jouw gevulde paprika. Je kunt gaan voor rijst met gehakt, maar heb je ook al eens aan couscous gedacht? Je kunt ook voor een vegetarische variant gaan, dan laat het je het vlees achterwege of gebruik je vegetarisch gehakt en lekker veel extra groenten. Ook lekker in je vulling: kip, feta en noten!

Gevulde paprika’s met geroosterde groente

Gevulde paprika met gehakt

gevulde paprika gehakt

Een van de meest populaire vullingen voor gevulde paprika’s is toch wel met gehakt. Maak een lekker gehaktmengsel met groenten die jij lekker vindt. Hou je van pittig? Voeg er dan een pepertje aan toe. Kaas mag niet ontbreken. Schuif de gevulde paprika met gehakt én een lekkere laag kaas de oven in en je kunt daarna genieten van een heerlijke maaltijd. Wist je dat de schil van de paprika in de oven zachter en zoeter wordt? Extra lekker dus. Lekker als bijgerecht, maar ook als hoofdgerecht.

Gevulde paprika’s met Mexicaans gehakt
De Mexicaanse keuken
De Mexicaanse keuken

Zin in nacho's of tortilla's?

Alle recepten
Uit Zuid-Amerika
Uit Zuid-Amerika

Vlees en meer

Meer Latin recepten