paddenstoelen recepten

Paddenstoelen recepten

Meer dan champignons

Paddenstoelen zijn in ieder seizoen lekker. Kijk in de supermarkt nu eens wat verder dan de recepten met champignons, want ook al die andere paddenstoelen smaken heerlijk in allerlei gerechten. Met paddenstoelen kun je eindeloos variëren.

Paddenstoelen risotto

paddenstoelenrisotto

Er gaat niks boven paddenstoelen risotto recepten! Een lekker recept voor doordeweeks of als er mensen komen eten. Risotto met paddenstoelen doen het altijd goed! En het is helemaal niet zo moeilijk om te maken. Je hebt er even wat geduld voor nodig, maar daarna zet je een verrukkelijke, smeuïge risotto op tafel. Met paddenstoelen! Kies eens voor gemengde paddenstoelen, dat maakt het gerecht extra gevarieerd. Heb je een restje over? Die eet je gewoon de volgende dag tijdens de lunch.

Recept: paddenstoelenrisotto met spinazie

Paddenstoelen pasta

pasta champignons

Weet je niet wat je moet eten vanavond en heb je recept inspiratie nodig? Een pasta gerecht met paddenstoelen is altijd een goed idee. Makkelijk, snel én vegetarisch. Bovendien kun je lekker variëren met paddenstoelen pasta; combineer het met extra veel groente, zoals courgette en paprika. Een ideaal recept om te maken in de herfst, maar eigenlijk smaakt pasta met champignons het hele jaar door lekker.

Recept: pastasaus van paddenstoelen
Voor doordeweeks
Voor doordeweeks

Koken met gemak

Doordeweekse recepten
Variëren met pasta
Variëren met pasta

Van macaroni tot spaghetti

Meer pasta's