Gevulde courgette recepten

Gevulde courgette recepten

De lekkerste recepten met gevulde courgette

Het ziet er feestelijk uit aan tafel en het is nog lekker ook: gevulde courgette. Vul de courgette met rijst, groenten en gehakt. Of ga voor een vegetarische variant. Gevulde courgettes zijn in een handomdraai gemaakt en smaken heerlijk als bijgerecht of als hoofdgerecht!

Gevulde courgette met gehakt

gevulde courgette

Een van de meest populaire vullingen voor gevulde courgette is toch wel met gehakt. Maak een lekker gehaktmengsel met groenten die jij lekker vindt. Hou je van pittig? Voeg er dan een pepertje aan toe. Kaas mag niet ontbreken. Schuif de gevulde courgette met gehakt én een lekkere laag kaas, feta of geitenkaas de oven in en je kunt daarna genieten van een heerlijke maaltijd. Lekker als bijgerecht, maar ook als hoofdgerecht.

Vegetarische gevulde courgette

Wil je een courgette vullen voor in de oven, maar weet je niet welke vulling je moet gebruiken? Geen nood. Hier vind je inspiratie voor jouw gevulde courgette. Je kunt gaan voor rijst met vegetarisch gehakt, maar heb je ook al eens aan couscous gedacht? Ook lekker in je vulling: feta, ricotta, noten, allerlei andere groenten, geitenkaas en blauwe kaas.

De Mexicaanse keuken
De Mexicaanse keuken

Zin in nacho's of tortilla's?

Alle recepten
Uit Zuid-Amerika
Uit Zuid-Amerika

Vlees en meer

Meer Latin recepten