Overige video's

Groene shakshuka met peterselieyoghurt

4 gemiddeld ontbijt, brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
9 g
Vezels 11 g
Zout 1,5 g

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en bak hierin de ui, bleekselderij en spruitjes circa 10 minuten.
  2. Voeg de paprika en broccoli toe en bak nog 10 minuten. Voeg de bouillon toe. Pureer intussen de ingrediënten voor de saus.
  3. Maak 4 kleine kuiltjes in de pan tussen de groenten en breek de eieren in de kuiltjes. Bestrooi met de feta. Gaar afgedekt 3-5 minuten tot de eieren gaar zijn, maar nog wel zacht.
  4. Giet de yoghurtsaus langs de eidooiers, bestrooi met de bieslook en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
9 g
Vezels 11 g
Zout 1,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.