Overige video's

Groene salade met frisse yoghurtdressing

4 eenvoudig voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de broccoli en tuinbonen circa 4 minuten en laat afkoelen.
  2. Mix intussen in een blender of keukenmachine de yoghurt met de knoflook, het citroensap, de basilicum, munt en olijfolie tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  4. Verdeel de veldsla over een grote schaal en leg de broccoli, tuinbonen, venkel en courgettelinten erop. Besprenkel met de dressing. Hak de amandelen grof en bestrooi de salade ermee.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.