Overige video's

Groene-mangosalade met garnalen

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 290 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
4 g
Vezels 3 g
Zout 2 g

Bereiden

  1. Schaaf of snijd de mango in dunne reepjes en meng deze met de vissaus, limoensap en rode peper. Bewaar de kleine blaadjes van de groene kruiden om te garneren. Hak de rest van de kruiden fijn en voeg toe aan de mango.
  2. Verhit de olie en bak hierin de garnalen. Schik de mangosalade op 4 borden in de vorm van een vogelnestje.
  3. Leg de garnalen op de rand van de nestjes en verdeel de pinda's en uitjes erover. Garneer met de overige kruiden en serveer direct.

Wijnadvies

Ga bij dit recept voor de Riesling van Lizard.

Voedingswaarde p.p.
Energie 290 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
4 g
Vezels 3 g
Zout 2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.