Overige video's

Groene groenten met kruidenolie en tartaar

Voedingswaarde p.p.
Energie 515 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
9 g
Print

Bereiden

  1. Kook de krieltjes gaar in water met zout. Giet af en laat uitstomen.
  2. Breng in een pan een laagje water met zout aan de kook en voeg de haricots verts toe. Kook 4-5 minuten en voeg dan de sugarsnaps en doperwten toe. Kook nog 1 minuut en giet alles af. Spoel af met koud water.
  3. Pureer de olie met de kruiden en een beetje zout en peper tot een gladde groene olie (gebruik van de peterselie en munt alleen het blad).
  4. Schep de krieltjes om met de groenten, kruidenolie en feta.
  5. Bak de tartaartjes in het bakproduct en serveer met de krieltjes en groenten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 515 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.