Overige video's

Groene groenten met beenham en honing-mosterddressing

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Rooster de noten in een droge hete koekenpan.
  2. Kook de peultjes, sugarsnaps en doperwten 5-7 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken.
  3. Meng de ingrediënten voor de dressing. Verdeel de rucola over een schaal of 4 borden. Schep de groenten door de dressing.
  4. Verdeel het groentemengsel over de rucola. Strooi de basilicum en kaas erover. Leg de ham, in rolletjes of roosjes gevouwen, erbij en strooi de noten over het gerecht.

Variatie

Vervang de helft van de olijfolie door notenolie. Probeer in plaats van blauwe kaas eens feta.

Wijnadvies

Riesling past goed bij dit gerecht. Ook een chardonnay is er lekker bij.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.