Overige video's

Groene gnocchi-schotel
Groene gnocchi-schotel
(20)

Groene gnocchi-schotel

Lekker, het staat snel in de oven en het is ook niet moeilijk om te maken: een gnocchi ovenschotel. Lekker met spinazie, roomkaas en bosui!
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 645 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
19 g
Vezels 6 g
Zout 3,8 g

Bereiden

  1. Kook de gnocchi circa 5 minuten in water met zout. Verhit de olie in de koekenpan en bak hierin de uien circa 5 minuten op middelhoge stand. Voeg de knoflook en spinazie toe en bak 2 minuten. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Meng intussen de bosui met de roomkaas en de helft van de room. Roer glad. Voeg de rest van de room toe en roer goed. Breng op smaak met nootmuskaat.
  3. Voeg de gnocchi en het roommengsel toe aan de pan en meng goed. Bestrooi met de kaas en bak circa 15 minuten in de oven.

Bereidingstip

Schep het mengsel voor de ovenschotel over in een ovenschaal wanneer je koekenpan niet geschikt is voor gebruik in de oven.

Vervang de kaas in dit recept door pestokaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 645 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
19 g
Vezels 6 g
Zout 3,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.