Overige video's

Groene curry met spinazie en ei

Voedingswaarde p.p.
Energie 760 kcal
Koolhydraten 66 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
19 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst. Kook de eieren hard.
  2. Verhit de olie en bak hierin de ui glazig met de currypasta.
  3. Voeg de kokosmelk toe, roer door en laat circa 5 minuten pruttelen op een lage stand.
  4. Voeg de paprika en spinazie toe en laat de spinazie slinken.
  5. Pel en halveer de eieren. Verdeel de curry over de rijst en leg de eieren erop.
  6. Bestrooi met de cashewnoten en koriander.

Wijnadvies

Poeme Marsanne Viognier of Zuydpunt Chenin Viognier

Voedingswaarde p.p.
Energie 760 kcal
Koolhydraten 66 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
19 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Madelief 19-11-2017
Goed vega recept voor met kinderen, niet pittig. Smaakt ook goed zonder koriander.