Overige video's

Groene aspergesalade met gekookt ei en ham

8 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Breng water met een schepje zout aan de kook. Snijd de harde uiteinden van de asperges af en snijd de asperges in stukken van 3 cm. Houd de kopjes apart.
  2. Kook de aspergestukjes 2 minuten en voeg dan de kopjes toe. Kook nog een minuut, giet af en spoel vervolgens onder koud water af.
  3. Kook de eieren in 5 minuten hard. Spoel onder koud water en pel ze.
  4. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Snijd de ham in stukjes of reepjes en hak de eieren grof.
  5. Schep asperge, ham en ei door elkaar. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Schep dit door de salade en doe over in een schaal.
  6. Bestrooi de salade met pijnboompitten en nog wat versgemalen peper.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.