Overige video's

Grissini

30 gemiddeld snack, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 45 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
0 g
Vezels 1 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten Pesto (79)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Meng de bloem met het bakpoeder en 1 theelepel zout in een kom goed door elkaar.
  2. Verdeel dit mengsel in 2 porties. Maak in elk bloemmengsel een kuiltje.
  3. Voeg aan het ene bloemmengsel de olijfolie en 5 eetlepels water toe. Roer met een vork tot het vocht goed is opgenomen.
  4. Voeg aan het andere bloemmengsel de pesto en 5 eetlepels water toe en roer ook goed door. Kneed de bloemmengsels apart van elkaar tot een soepel en elastisch deeg.
  5. Verdeel het deeg in balletjes zo groot als een hazelnoot of walnoot, afhankelijk van hoe lang je de grissini wilt hebben. Kneed elk balletje goed door en rol er soepstengels van die zo dik zijn als een potlood.
  6. Leg de deegstengels op de bakplaat. Bestrijk de stengels zonder pesto met water en bestrooi met sesamzaadjes.
  7. Bak de grissini circa 15 minuten in het midden van de oven, tot ze goudbruin en van binnen krokant zijn. Draai eventueel halverwege de oventijd een keer om als ze niet gelijkmatig kleuren.
Voedingswaarde p.p.
Energie 45 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
0 g
Vezels 1 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten Pesto (79)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.