Overige video's

Grillworstjes met nacho’s en koolsla

Nacho’s, maar dan net even anders! Serveer deze grillworstjes met nacho’s en koolsla in een leuke schaal en je brengt meteen heel veel vrolijkheid op tafel. Lekker met zelfgemaakte guacamole.
Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
17 g
Vezels 8 g
Zout 1,5 g
Print

Bereiden

  1. Schaaf voor de koolsla de kool in smalle repen. Meng met alle ingrediënten voor de koolsla en breng op smaak met zout en peper.
  2. Bestrijk de worstjes met olie en rooster ze 12-14 minuten in een grillpan of op de barbecue.
  3. Verwarm intussen de ovengrill. Leg de helft van de chips op een bakplaat. Bewaar de rest voor dag 2. Verdeel de tomatenblokjes, ui en geraspte kaas over de chips op de bakplaat. Zet onder de grill tot de kaas smelt.
  4. Serveer 4 worstjes met de helft van de koolsla en de nacho's. Bestrooi met de helft van de koriander

Bereidingstip

Snijd op dag 2 voor een Mexicaanse hotdog 4 broodjes open en bestrijk ze met een beetje salsasaus. Leg een grillworstje en koolsla ertussen. Bestrooi met de rest van de koriander en serveer met de overige tortillachips.

Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
17 g
Vezels 8 g
Zout 1,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.