Overige video's

Gratin van zoete aardappel en spruitjes met geitenkaas

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
18 g
Vezels 8 g
Zout 1 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Halveer de zoete aardappels in de lengte en snijd in dunne plakjes. Snijd ook de spruitjes in dunne plakjes. Blancheer de spruitjes 1 minuut in kokend water, laat uitlekken en verdeel over de ovenschaal.
  3. Verdeel de helft van de geitenkaas erover. Blancheer de aardappelplakjes 1 minuut, laat uitlekken en leg bovenop de spruitjes.
  4. Klop de room los met het ei, de tijm en peper en giet over de aardappelplakjes. Verdeel de rest van de kaas en de walnoten erover.
  5. Bak de schotel in het midden van de oven in circa 20 minuten gaar.
Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
18 g
Vezels 8 g
Zout 1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.