Overige video's

Grapefruitsalade met rode ui en granaatappel

Voedingswaarde p.p.
Energie 145 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g
Vezels 2 g
Zout 0 g
Print

Bereiden

  1. Rooster de pompoenpitten in een droge, hete koekenpan en houd apart. Meng de ingrediënten voor de dressing en giet de olie al kloppend erbij.
  2. Meng de rucola met deze dressing en verdeel over borden. Snijd de boven- en onderkant van de grapefruit af en snijd vervolgens de schil dik eraf.
  3. Snijd de grapefruit in dunne plakken en leg op elk bord steeds een paar plakjes grapefruit. Verdeel de uienringen erover.
  4. Klop de pitjes uit de granaatappel en bestrooi de salade met granaatappel- en pompoenpitten.

Wijnadvies

Kies bij deze grapefruitsalade voor de Soave van Mastio della Loggia.

Voedingswaarde p.p.
Energie 145 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g
Vezels 2 g
Zout 0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.