Overige video's

Granita van watermeloen

4 eenvoudig desserts, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 145 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 1 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten Watermeloen (35)

Bereiden

  1. Spoel de glazen om met koud water en zet ze nat in de diepvries.
  2. Snijd de watermeloen in stukken en verwijder de grote pitten en de schil. Pureer het vruchtvlees met de siroop.
  3. Meng de suiker en rum erdoor. Giet het mengsel in een platte schaal en zet deze onafgedekt in de diepvries. Roer het mengsel na circa 30 minuten door.
  4. Schraap elk half uur de ijskristallen los en roer ze door het mengsel. Na 2-3 uur is de granita klaar.
  5. Schep in de ijskoude glazen en garneer met munt of basilicum. Serveer met een lepel.
Voedingswaarde p.p.
Energie 145 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 1 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten Watermeloen (35)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.