Overige video's

Granenreep met kaneelkwark

6 eenvoudig ontbijt, desserts, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
5 g
Hoofdingrediënten Honing (626) Kwark (39)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 170ºC.
  2. Meng de muesli met de noten en zonnebloempitten. Voeg de honing en olie toe en roer goed.
  3. Schep het mengsel op de bakplaat. Vorm er een vierkant (van 1-1,5 cm dik) van en druk goed aan.
  4. Bak 20-25 minuten in het midden van de oven. Maak inkepingen voor de repen en laat afkoelen.
  5. Breek of snijd de koek in repen.
  6. Meng de kwark met de vanillesuiker en kaneel.
  7. Verdeel de kwark over schaaltjes en serveer de granenrepen erbij.

Bereidingstip

Ook lekker crunchy in je toetje: verkruimel de repen en vorm er met de kwark laagjes van.

Voeg extra gehakte dadels toe aan de granenmix.

Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
5 g
Hoofdingrediënten Honing (626) Kwark (39)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.